Om Polarstjernen

Polaris - Stella Polaris - Polarstjernen - er himlenes pol!
Både Solen og Polaris er stjerner. Polaris skinner over Jordens poler og repræsenterer Jordens egen polarisation ikke kun med Solen, men med hele kosmos. Den er himmelhvælvets pol.

Polaris er et symbol på vores eget inderste væsen, vores egen personlige retning mod den centrale kraft i kosmos. Polarstjernen leder os til det højeste vi kan opnå.

Hvis vi kiggede ned fra Polarstjernen, ville vi se, at Jorden roterer om Solen og at den altid har den ene side i mørke og den anden side i lys.
Vi ville også se Månen rotere rundt om Jorden med sine skiftende faser af lys og mørke.

Når vi løfter os i bevidsthed under meditation, får vi et lignende perspektiv af egne livsproblemer. Vi bliver klar over samspillet mellem lys og mørke, det indre og det ydre menneske.

Studie, meditation og spirituel healing i foreningen 'Polaris - Broen til Den Nye Tid' bygger bro mellem det ydre og det indre menneske, mellem den ydre fysiske og den indre spirituelle verden.
Foreningen Polaris - Broen til Den Nye Tid | Polaris Centret, Kyndeløse Strandvej 22, 4070 Kirke Hyllinge  | Tlf.: 4641 0007 | info@polaris-broen.dk